Tuotteet

Gluteenittomat härkäpaputuotteet

Härkäpapujauho 500 g ja 1 kg
Makeiden ja suolaisten leivonnaisten leivontaan.
Kuivattu kokonainen härkäpapu 500 g ja 1 kg
Keittoihin, patoihin, paahdettavaksi. Liotus yön yli, keittoaika 1-2 tuntia.
Härkäpapurouhe 500 g ja 1 kg
Ruoanlaittoon jauhelihan tapaan, pihveihin, keittoihin, makaronilaatikkoon. Keittoaika 20 minuuttia.
Paahdetut härkäpavut 200 g
Salaattiin, keiton päälle, naposteluun.

Perunat

Siikli
Kesäperuna heinäkuusta alkaen ja
syysperuna syyskuusta alkaen.
Kiinteämaltoinen, salaattiin, keittoperunaksi.

Pito
Syysperuna, jauhoinen lajike,
perunamuusiin, uuniperunaksi.