Härkäpapurouhepihvit (G)

12 pihviä

2 dl härkäpapurouhetta
4 dl vettä
2 sipulia + öljyä paistamiseen
1 porkkana hienoksi raastettuna
1 dl kaurahiutaleita
1 kananmuna
½ dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ tl chilijauhetta
1 tl kuivattua tilliä (tai 1 rkl tuoretta)
1rkl hunajaa

Kiehauta vesi, lisää härkäpapurouhe ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 15 minuuttia.Valuta ylimääräinen neste pois siivilässä. Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota ne pehmeiksi paistinpannulla. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna taikinan levätä puoli tuntia.
Muotoile taikinasta 12 pihviä uunipellille ja paista 175°C 45 minuuttia.